Gratis introductiewebinar:

De Spontane Weg Naar Rust, Energie & Groei.

De wetenschap van zelfregulatie laat zien dat lichaam, brein en geest zichzelf kunnen organiseren voor een moeitelozer leven. Ben je benieuwd naar de meest recente ontdekkingen op dit gebied? Kom naar het gratis webinar met Bas!
Write your awesome label here.

RUST

ENERGIE

GROEI

VOLDOENING

Over het webinar

De kracht van zelfregulatie

Onze maatschappij doet dingen van buiten naar binnen, top-down en 24/7. Niet gek dus dat we hierdoor door onze dagen heen racen en aan de oppervlakte blijven van wie we echt zijn. Dat maakt je dag stressvoller, onrustiger en vermoeiender dan je wil.

Ontdek in dit webinar hoe je kunt leven, leren en werken vanuit je ware natuur. Er bestaat een meer natuurlijke en spontane weg naar rust, energie en plezier. Dat kan met de wetenschap en praktijk van zelfregulerend vermogen.

We gaan het hebben over de nieuwste wetenschap van zelfregulatie en een uniek model dat het Generatieve Proces wordt genoemd. Daarmee wordt duidelijk hoe je diepgaand en duurzame verandering teweeg kan brengen in je leven.
Write your awesome label here.

01

Binnen naar Buiten

Onze maatschappij leeft aan de oppervlakte: van buiten naar binnen. Dat haalt je uit contact met je innerlijke natuur, waar het leven spontaan van binnen naar buiten beweegt.

02

Generatieve Proces

Het Generatieve Proces is een krachtig model uit de wetenschap van zelfregulatie. Dit maakt het mogelijk om natuurlijker te leven, met meer rust, energie, plezier en voldoening in je dag.

03

De Vijf Obstakels

Via het Generatieve Proces ontdek je vervolgens ook welke onbewuste obstakels je hebt ontwikkeld die de natuurlijke beweging van zin in je leven blokkeert.

04

Stagnatie naar Stroming

Het opheffen van deze obstakels lost patronen van lichamelijke, emotionele en mentale klachten op. Dat maakt de weg vrij voor spontane zin, levendigheid en authenticiteit. 

05

Intrinsiek leven

Het volgen van het Generatieve Proces helpt je om zelfs in uitdagende omstandigheden te blijven handelen vanuit je essentie: spontaan, authentiek en creatief.

Meld je aan en krijg toegang tot:

Over de auteur

Bas Snippert

Bas Snippert, MSc ontwikkelde zich in de afgelopen 10 jaar tot stress- en vitaliteitexpert. Hij schreef over deze onderwerpen in zijn boek De Vitaliteitrevolutie (AW Bruna Uitgevers), gebaseerd op inzichten uit de interpersoonlijke neurobiologie, positieve psychologie en systeemtheorie. Centraal in Bas zijn aanpak staat ons zelfregulerend vermogen, het draaikolkeffect van stress en de opwaartse spiraal van vitaliteit.

Bas is gecertificeerd in het werken met Somatic Experiencing©, NeuroAffective Relational Model™ and Organic Intelligence©. Hij ondersteunt hiermee dagelijks mensen die moeten functioneren onder hoge werkdruk en binnen complexe omgevingen. De afgelopen 10 jaar werkte hij met een grote diversiteit aan mensen en organisaties, onder meer bij het Openbaar Ministerie, Erasmus MC, TATA Steel en Van Gogh Museum. 

Als schrijver publiceert Bas met regelmaat artikelen voor vakbladen zoals Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching en Coachlink Magazine. Op dit moment schrijft hij ook aan zijn volgende boek genaamd Zin.
Patrick Jones - Course author
Write your awesome label here.

Gratis Webinar

Kom in Februari en Maart naar één van de gratis try-out webinars over het nieuwe boek. Je krijgt een eerste blik op de nieuwe wetenschap van zelforganisatie, het Generatieve Proces en je ontdekt hoe intrinsieke motivatie écht tot stand komt.

Offline Workshop

Op 22 maart 2023 in Utrecht kun je het Generatieve Proces zelf ervaren. Wil je meedoen aan de workshop op open inschrijving? Reserveer direct je plek via het Eventbrite formulier of ga naar de Eventbrite pagina via de knop hieronder.
Write your awesome label here.

Incompany

Heb je interesse in een incompany seminar, webinar of workshop over Zin? Neem contact op voor de mogelijkheden en het tijdelijke zakelijke try-out tarief!
Contactinformatie

Neem contact op

Bezoekadres
Databankweg 263821 AL Amersfoort
TELEFOON
+31 6 28 36 40 68
E-mail
bas@optimizeme.nl
BEREIKBAARHEID
Maandag t/m Vrijdag van 9.00 - 17.00

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gemaakt met