Volg de 21-daagse Audiocursus

Zelfvitaliserend Vermogen 

Zelfvitaliserende vermogen helpt je om stress los te laten, diepgaand te herstellen en nieuwe bronnen van levendigheid te ontdekken. In deze cursus leer je de vier bewezen stappen waarmee je een draaikolk van stress omdraait naar een opwaartse spiraal van vitaliteit.

Beluister de introductie

Doorbreek de draaikolk

Hoe stress je 24/7 bezig houdt

In alles wat leeft zit een natuurlijke beweging richting meer gezondheid, groei en levendigheid. Maar soms raken wij als moderne mens het contact hiermee kwijt. Bijvoorbeeld na een lange of intense periode van stress. Het draaikolkeffect van stress heeft dan grip op je en trekt je steeds dieper in een negatieve spiraal van drukte, denken en uitputting. Voor je het weet heb je geen energie meer over voor hobby's, vrienden en plezier maken buiten het werk. In het ergste geval worden we lamgeslagen met vervelende lichamelijke klachten en pijn.

Hoe kun je deze neerwaartse spiraal -- de draaikolk van stress -- doorbreken? Hoe laat je stress écht los, vooral op die dagen dat er van alle kanten aan je getrokken wordt? En wat is er nodig om weer toegang te krijgen tot je authentieke levenskracht, zodat je weer gezonde energie en 'zin' hebt om voluit te leven?

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Leer in 4 stappen

Reguleren en vitaliseren

Het geheim zit in het bewust leren inschakelen van je zelfvitaliserende vermogen. Dit vermogen helpt je om makkelijker stress te reguleren, geestelijk diepgaand te herstellen en dagelijks nieuwe energiebronnen voor vitaliteit te ontdekken. Met je zelfvitaliserende vermogen kun je de draaikolk van stress leren omdraaien naar een opwaartse spiraal van vitaliteit.

In deze cursus ontdek je nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van vitaliteit, krijg je unieke oefeningen die je direct kan toepassen in je dagelijkse leven en krijg je toegang tot extra materialen waarmee je jouw zelfvitaliserende vermogen ten volste leer benutten.

Tijdens deze cursus:
  • Maak je laagdrempelig kennis met neurobiologie achter zelfvitaliserend vermogen
  • Doorbreek je dagelijks de draaikolk van stress met bewezen oefeningen
  • Bouw je stap voor stap aan jouw opwaartse spiraal van vitaliteit

De inhoud van deze cursus

meer informatie over

Bas Snippert

Bas Snippert, MSc ontwikkelde zich in de afgelopen 10 jaar tot stress- en vitaliteitexpert. Hij schreef over deze onderwerpen in zijn boek De Vitaliteitrevolutie (2020, AW Bruna Uitgevers), gebaseerd op inzichten uit de interpersoonlijke neurobiologie, positieve psychologie en systeemtheorie. Centraal in Bas zijn aanpak staat ons zelfregulerend vermogen, het draaikolkeffect van stress en de opwaartse spiraal van vitaliteit.

Bas is gecertificeerd in het werken met Somatic Experiencing, NeuroAffective Relational Model and Organic Intelligence. Hij ondersteunt hiermee dagelijks mensen die moeten functioneren onder hoge werkdruk en binnen complexe omgevingen. De afgelopen 10 jaar werkte hij met een grote diversiteit aan mensen en organisaties, onder meer bij het Openbaar Ministerie, Erasmus MC, TATA Steel en Van Gogh Museum. 

Als schrijver publiceert Bas met regelmaat artikelen voor vakbladen zoals Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching en Coachlink Magazine. Op dit moment schrijft hij ook aan zijn volgende boek met als werktitel Mens Zijn in de Machine Maatschappij.
100% privacy en data encryptie
Je gegevens die je invult op deze pagina worden verwerkt met zeer hoge beveiliging en encryptie dankzij de nieuwste technologie en fraudepreventie.
Contactinformatie

Neem contact op

Bezoekadres
Databankweg 263821 AL Amersfoort
TELEFOON
+31 6 28 36 40 68
E-mail
bas@optimizeme.nl
BEREIKBAARHEID
Maandag t/m Vrijdag van 9.00 - 17.00

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Gemaakt met